Què visitar?

Hi ha moltes coses que pots veure i fer a Alt Empordà durant la teva estada a aquesta bonica regió de Catalunya. Des d’explorar les pintoresques ciutats i llogarets, fins a gaudir de les platges de la Costa Brava, passant per gaudir de la gastronomia local i descobrir la impressionant arquitectura medieval, a peu del Parc Natural dels Aiguamolls i de les Dunes de la platja de St. Pere Pescador.

Aiguamolls de l'Empordà

Aiguamolls de l’Empordà és un autèntic santuari per als amants de la natura, ple de vida i color.

A 200 m.

Museu Dalí

Situat a Figueres, és un dels museus més interessants i singulars d’Europa.

A 21 Km.

Aquabrava

A Roses, una de les poblacions turístiques més importants de la Costa Brava, trobareu el parc aquàtic AQUA BRAVA, per gaudir en família o amb amics, del dia més sensacional i refrescant de l’estiu.

A 18 Km

Humor amarillo Sant Pere Pescador

Recorregut de proves seguint l’estil “humor amarillo”, (inflables, tota classe d’obstacles, jocs d’estratègia, proves d’aigua i d’habilitat…)

A 3 Km.

Cadaqués

Situada en plena península del Cap de Creus, Cadaqués és una de les localitats més emblemàtiques de la Costa Brava gironina.

A 34 Km,

Girona

Girona és una ciutat i un municipi del nord-est de Catalunya, capital de la comarca del Gironès, de la vegueria de Girona i de la província de Girona.

A 45 km.

Barcelona

Barcelona és una ciutat espanyola, capital de la comunitat autònoma de Catalunya, de la província homònima i de la comarca del Barcelonès.

A 141 Km

Perpinyà

Perpinyà és un municipi francès i ciutat, capital del Rosselló, de la Catalunya Nord

A 75 km.

Vallter / Camprodon

Amb un paisatge típic muntanyenc, la Vall de Camprodon es presenta com un dels racons més emblemàtics on gaudir de la muntanya, la naturalesa i l’aire pur.

A 91 Km

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?